Päivitykset

pH-ihme kirja sisältää valtavan määrän erittäin tärkeää tietoa mukaan lukien yli 100 sivua herkullisia ruoka reseptejä. Kirja kirjoitettiin alkujaan 2000 luvun alussa. Kirjoittajat ovat olleet visionäärejä ja monella tapaa aikaansa edellä. 

Viimeisen 10 vuoden aikana terveys- ja hyvinvointitieteessä on tehty valtavia harppauksia. Kokonaan uudet tieteenhaarat kuten nutrigenetiikka ja mikrobiomitiede ovat mullistaneet tämän päivän terveys- ja hyvinvointiohjelmat. 

Uskomme, että saamme parhaita tuloksia omassa hyvinvoinnissa yhdistelemällä näitä ratkaisuja.

Nykyään on mahdollista ottaa MyGeneticBody DNA testi, jossa testataan 61 geeniä jonka jälkeen nutrigenetiikan tieteen perusteella on mahdollista saada lähes kaikki ruoka-aineet sisältävä lista joka on valmiiksi priorisoitu oman DNA testituloksen perusteella.

Vastaavasti mikrobiomitiede ottaa valtavia harppauksia. Nyt vuonna 2022 sairaaloissa tehdään jo esim. ulosteensiirtoja ihmisen mikrobiomin hoidossa ja yritykset kuten Synergy Worldwide on kehittänyt mikrobiomitieteen pohjalta kokonaisia ravinto-ohjelmia suoliston mikrobiomin optimointiin.

pH-ihme kirja sisältää aika voimakkaita kantoja esim. spirulinan käytön osalta. Kun kirja on kirjoitettu, spirulinan kasvatusmenetelmät eivät olleet sillä tasolla mitä ne ovat nyt. Vastaavasti kirja ei anna kananmunista kovin hyvää kuvaa, mutta monet viimeiset tutkimukset ovat vahvistaneet kanamunat erittäin hyväksi ravinnoksi. 

Lisäämme tälle sivulle aika ajoin uutta tietoa, jotta saat kirjasta parhaat puolet hyödyksesi. 

Oikein hyvää terveyden ja hyvinvoinnin matkaa sinulla ja läheisillesi! 

synergy essential greens

Uusi Essential Greens viherjauhe nyt saataville Synergy Worldwide yhtiön kautta.